Open menu

Prisjusteringar
2022/2023

Kära kunder!

Vi vill börja med att tacka er för att ni handlar av oss. Vi jobbar ständigt med att bli bättre på alla punkter så att vi kan ge er bästa tänkbara service och hjälpa er att bli ännu effektivare i er produktion.

Vår krona blir tyvärr svagare och svagare för tillfället mot alla valutor. Störst exponering har vi mot Euron som sedan årsskiftet försvagats med nästan 10%. Vi har följt utvecklingen mot alla valutor under en längre tid i hopp om att försvagningen ska avta men blir nu tyvärr tvungna att göra en generell höjning över hela sortimentet med 6%, vilket är lägre än den reella höjningen som vi egentligen fått.

Prisjusteringarna kommer börja genomföras from 2023-07-07 och gäller givetvis inte order som redan ligger, separata prisöverenskommelser eller offerter. Prisjustering kommer behöva göras över hela sortimentet.

Vi ser framemot ett fortsatt nära och gott samarbete, där vi får bidra till att ni kan bli ännu effektivare i er produktion och sänka er totala produktionskostnad.

Har ni frågor är ni mer än välkomna att kontakta mig personligen eller er ordinarie representant från Wiklunds Verktyg.

Med vänlig hälsning,
Hela Wiklunds Verktyg teamet

Axel Hermansson, VD

Kommande prishöjningar

Vi jobbar ständigt mot våra leverantör för att försöka hålla nere ev. prisökningar. Vi är nu tyvärr tvungna att genomföra en prisjustering på 6% pga den mycket svaga kronan. Sedan november 2022 så har kronan tappat nästan 10% mot euron vilket tvingar oss till en höjning här i juli 2023.

Vi gör allt vi kan för att hålla vår justering så låg som möjligt och vår höjning blir relativt lägre jämfört med den ökning vi fått på inköpen pga den svaga kronan.

Kundbrev prisändringar juli 2023 pga valuta

LADDA NER


PDF, 1.5mb

Group 2 Created with Sketch.
Butik